1 EUR - RON      1 USD - RON      1 GBP - RON      1 CHF - RON      1 XAU - RON Duminica, 24 Martie 2019
     HOME     
     SOCIAL     
     BUSINESS/FINANCIAR     
     POLITIC/ADMINISTRATIV     
     SPORT     
     INTERNATIONAL     
     DIVERTISMENT/CANCAN     

SOCIAL
El este Sebastian, tânărul de 23 de ani care a murit încercând să-şi salveze prietena de la înec

img

Tragedie cumplită, aseară, la lacul de acumulare de la Soleşti, în Vaslui. Sebastian Leogan, un tanar de 23 de ani din Maraseni, comuna Ștefan cel Mare, a murit sub privirile celor de pe mal, în timp ce-şi salva prietena de la înec.

 

Sebastian Leogan a mers la scăldat cu încă trei prieteni, între care și o fată. Spre seară, băiatul a vrut să mai facă o baie aşa că a intrat în apă. La fel şi prietena lui, care a urcat pe salteaua gonflabilă.

La o distanţă de aproximativ 50 de metri de mal, salteaua s-a răsturnat şi fata a căzut în apă. Tânăra a început să ţipe după ajutor, aşa că Sebastian s-a repezit să o salveze.

A reuşit însă el a fost tras la fund. Abia cand a ajuns la mal, fata a dat alarma şi câţiva bărbaţi au încercat să îl găseasca, însa zona este una foarte periculoasă.

Fata a ajuns la mal şi a venit să ne ceara ajutorul. Am sărit în apa, dar la 20 metri e adâncă, e periculos. Am incercat, dar nu am dat de el”, au spus prietenii lui Sebastian.

După mai puţin de oră, trupul băiatului a fost zărit plutind la câteva zeci de metri distanţă de locul unde dispăruse. Prietenii l-au văzut şi tot ei l-au recuperat din larg. Pompierii care făceau căutari în zonă l-au adus la mal, însă manevrele de resuscitare au început încă din barca pompierilor.

12312312

Medicii au fost nevoiti sa declare decesul, dupa zeci de minute in care au incercat sa ii reporneasca inima.

Poliţiştii au declanşat o anchetă în acest caz.

“Prea repede te-ai stins…”

Sebastian Leogan era un tânăr extrem de sociabil și de iubit de toți cei din jur, relatează presa locală. Pe rețelele de socializare mesajele de condoleanțe curg neîncetat.

Prietenii săi sunt zdruncinați de vestea că Sebastian a murit.

“Sebică, știu că mă vezi, știu că mă auzi și mai știu că ai grijă de mine, chiar și de acolo de sus, așa cum ai avut mereu, aici, pe Pământ. Nu îmi vine să cred de ceea ce se întâmplă acum, mi se pare că totul este un vis sau mai bine spus un coșmar, din care nu mă mai pot trezit oricât m-aș zbate. Ai plecat, m-ai lăsat aici. Cine va mai fi omul meu de bază? La bine, la rău, am știut la cine să apelez pentru că tu, ai fost mereu acolo când am avut nevoie de tine Prea repede te-ai stins. Odihnește-te în pace! Dumnezeu să aibă grijă de tine așa cum ai avut tu de mine. 22.07.2018”, este mesajul scris pe Facebook de Corina Gabriela Tănasă.

Detalii pe observator.tv

CITESTE SI
Sancțiunea primită de femeia filmată lovindu-și câinele în tramvai. Ce s-a întâmplat cu animalul
Adaugat in data de - March 18, 2019

Femeia care a fost filmată săptămâna trecută în timp ce își lovea cu brutalitate câinele într-u tramvai din București a fost identificată și sancționată de Serviciul Poliția Animalelor din cadrul Poliției Locale…

Două persoane duse la spital după ce au fost atacate de mistreţ, pe stradă, în Sălaj
Adaugat in data de - February 7, 2019

  Două persoane din oraşul Şimleu Silvaniei au fost atacate joi de un porc mistreţ, acestea fiind transportate la spitalul din localitate pentru investigaţii medicale, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului…

VIDEO Tânără din Ilfov, bătută cu sălbăticie de iubit şi abandonată într-o baltă de sânge
Adaugat in data de - December 9, 2018

O tânără din Ilfov a fost bătută cu sălbăticie de iubit şi apoi abandonată într-o baltă de sânge. Totul s-a întâmplat într-o curăţătorie din Domneşti, judeţul Ilfov, iar scenele violente au fost…
OGLINDA ZILEI      JURNAL POLITIC      FOAIA MARAMURESULUI      PROFIT NEWS      TIME FOR SPORT      FASHION ADDICT      TRADEAUTO      CASA TA CLUJ
ATENTIE ! Acesta este un agregator de stiri. Toate drepturile asupra
continutului regasit pe acest website apartin surselor declarate la finalul fiecarui articol.
apartamente floresti mobila la comanda cluj