1 EUR - 4.6478 RON      1 USD - 0.1466 RON      1 GBP - 5.1631 RON      1 CHF - 4.1177 RON      1 XAU - 4.0820 RON Miercuri, 19 Decembrie 2018
     HOME     
     SOCIAL     
     BUSINESS/FINANCIAR     
     POLITIC/ADMINISTRATIV     
     SPORT     
     INTERNATIONAL     
     DIVERTISMENT/CANCAN     

SOCIAL
Interlopul Dasaev, arestat preventiv după ce a înjunghiat doi baschetbaliști americani

Judecătorii de la Tribunalul Brăila au admis, marţi, propunerea procurorului şi au dispus arestarea preventivă pentru 29 de zile a principalului suspect în cazul înjunghierii celor doi sportivi americani, pe o terasă din Brăila.

Înainte de a ajunge în faţa judecătorilor, Dasaev s-a declarat nevinovat, la fel ca în ziua în care s-a predat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila.

Gabriel Husein este acuzat de tentativă de omor calificat, port şi folosire fără drept de obiecte periculoase şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Reprezentanţii clubului sportiv din Brăila au anunţat că starea ambilor baschetbalişti înjunghiaţi prezintă o evoluţie favorabilă, aceştia fiind conştienţi şi pot comunica fără dificultăţi.

”Şi-au contactat familiile şi apropiaţii şi sunt optimişti în ceea ce priveşte recuperarea”, au precizat reprezentanţii clubului, potrvit news.ro.

Potrivit acestora, Joseph McClaim a fost transferat de la secţia de Terapie Intensiva într-un salon al secţiei de Chirurgie toracică a Spitalului Judeţean Brăila, iar Darrell Bowie va fi transferat în următoarele zile.

dsv2

Reamintim vă doi americani, jucători de baschet la ACS Cuza Sport Brăila, au fost înjunghiaţi în noaptea de sâmbătă spre duminică la o terasă din centrul Brăilei. Cei doi sportivi sunt Darrel Bowie, de 24 de ani, şi Joseph McClain, de 25 de ani.

Unul dintre principalii suspecţi ai atacului, interlopul brăilean Daniel Gabriel Husein, cunoscut sub porecla de Dasaev, s-a predat poliţiştilor în această dimineaţă. Husein susţine că ar fi acţionat în legitimă apărare, după ce sportivii americani l-ar fi atacat.

Dasaev a fost condamnat în trecut, în Spania, pentru proxenetism şi viol şi este recunoscut pentru fapte extrem de violente.

Detalii pe observator.tv

CITESTE SI
VIDEO Tânără din Ilfov, bătută cu sălbăticie de iubit şi abandonată într-o baltă de sânge
Adaugat in data de - 9 decembrie 2018

O tânără din Ilfov a fost bătută cu sălbăticie de iubit şi apoi abandonată într-o baltă de sânge. Totul s-a întâmplat într-o curăţătorie din Domneşti, judeţul Ilfov, iar scenele violente au fost…

Maşina Poliţiei de Frontieră loveşte un om, în Maramureş, apoi poliţiştii îl târesc într-un şanţ
Adaugat in data de - 6 decembrie 2018

Maşina Poliţiei de Frontieră loveşte un om, în Maramureş, apoi poliţiştii îl târesc într-un şanţ. Fotografiile în care un bărbat e târât de polițiștii de frontieră într-un șanț de la marginea drumului…

Un poliţist şi iubita lui, găsiţi morţi în casă la Oraviţa
Adaugat in data de - 6 decembrie 2018

Un poliţist de la Poliţia de la Transporturi Feroviare Oravița şi iubita acestuia au fost găsiţi morţi în casă. Alerta a fost dată la numărul unic de urgenţe 112. În prezent se…
OGLINDA ZILEI      JURNAL POLITIC      FOAIA MARAMURESULUI      PROFIT NEWS      TIME FOR SPORT      FASHION ADDICT      TRADEAUTO      CASA TA CLUJ
ATENTIE ! Acesta este un agregator de stiri. Toate drepturile asupra
continutului regasit pe acest website apartin surselor declarate la finalul fiecarui articol.
apartamente floresti mobila la comanda cluj