1 EUR - 4.6478 RON      1 USD - 0.1466 RON      1 GBP - 5.1631 RON      1 CHF - 4.1177 RON      1 XAU - 4.0820 RON Miercuri, 19 Decembrie 2018
     HOME     
     SOCIAL     
     BUSINESS/FINANCIAR     
     POLITIC/ADMINISTRATIV     
     SPORT     
     INTERNATIONAL     
     DIVERTISMENT/CANCAN     

SOCIAL
Şi-a dus mama de 82 de ani într-un lan de porumb, apoi a ucis-o cu zeci de lovituri de cuţit

Crimă îngrozitoare, aseară, în satul Poienița, de lângă Dracșani, din comuna Sulița, judeţul Botoşani. Victima, o bătrână de 82 de ani, ucisă de propriul fiu. Bărbatul şi-a omorât mama cu zeci de lovituri de cuțit.

crm1

După crimă, fiul şi-a târât mama la marginea unei păduri și a abandonat-o. Apoi, plin de sânge, a plecat la plimbare prin sat.

A fost văzut de un tânăr, care, după ce a aflat despre ce e vorba, a sunat la 112.

Bărbatul, însă, a negat că şi-a omorât mama. A dat vina pe tatăl lui, însă nu a reuşit să-i păcălească pe anchetatori, care au decis să-l reţină pentru audieri. Dacă va fi găsit vinovat, individul va petrece ani grei în spatele gratiilor.

crm2

Filmul oribilei crime din Suliţa

Luni seară, din motive încă necunoscute, femeia de 82 de ani şi fiul ei s-au certat. Un vecin spune că i-a văzut împreună, în sat. Ea înainte, cu băţul în mână, iar el în urmă.

Era, de fapt, condusă de fiu spre moarte. Într-un lan de porumb, bărbatul s-ar fi năpustit, cu un cuţit, asupra propriei mame. A înjunghiat-o de cel puțin 30 de ori pe mama sa, a târât-o la marginea unei pădure, apoi a abandonat-o şi a plecat spre casă.

Pe drum, însă, un tânăr l-a văzut plin de sânge şi l-a întrebat ce a păţit.

„El mi-a zis că are sânge de la maică-sa. Mi-a zis că a murit mama. Păi cum? S-a agăţat în gard. Ştiind că e un gard de sârmă pe aici, am zis că poate s-a agăţat”, povesteşte tânărul care, împreună cu mai mulţi prieteni, a început să o caute pe bătrână.

Nu au găsit-o, aşa că au decis să meargă după fiul femeii, în sat, să-l convingă să le arate unde se află bătrâna.

„L-am găsit tocmai la marginea satului. Mergea pe jos. L-am luat şi m-a adus exact la…”, continuă bărbatul.

Când au ajuns, femeia zăcea într-o baltă de sânge. Medicii nu au mai putut face nimic.

„Prezenta urme de lovituri la nivelul organelor abdominale, o plaga taiata la nivelul coapsei drepte si o plaga taiata la nivelul faciesului”, a declarat, pentru Observator, Cristian Simionescu, de la SAJ Botoşani.

Tânărul care a găsit-o pe femeie a reuşit să-l ţină pe fiul bătrâinei la locul tragediei până la sosirea poliţiştilor. În scurt timp, bărbatul a fost ridicat de polițiști și reținut pentru 24 de ore.

Detalii pe observator.tv

CITESTE SI
VIDEO Tânără din Ilfov, bătută cu sălbăticie de iubit şi abandonată într-o baltă de sânge
Adaugat in data de - 9 decembrie 2018

O tânără din Ilfov a fost bătută cu sălbăticie de iubit şi apoi abandonată într-o baltă de sânge. Totul s-a întâmplat într-o curăţătorie din Domneşti, judeţul Ilfov, iar scenele violente au fost…

Maşina Poliţiei de Frontieră loveşte un om, în Maramureş, apoi poliţiştii îl târesc într-un şanţ
Adaugat in data de - 6 decembrie 2018

Maşina Poliţiei de Frontieră loveşte un om, în Maramureş, apoi poliţiştii îl târesc într-un şanţ. Fotografiile în care un bărbat e târât de polițiștii de frontieră într-un șanț de la marginea drumului…

Un poliţist şi iubita lui, găsiţi morţi în casă la Oraviţa
Adaugat in data de - 6 decembrie 2018

Un poliţist de la Poliţia de la Transporturi Feroviare Oravița şi iubita acestuia au fost găsiţi morţi în casă. Alerta a fost dată la numărul unic de urgenţe 112. În prezent se…
OGLINDA ZILEI      JURNAL POLITIC      FOAIA MARAMURESULUI      PROFIT NEWS      TIME FOR SPORT      FASHION ADDICT      TRADEAUTO      CASA TA CLUJ
ATENTIE ! Acesta este un agregator de stiri. Toate drepturile asupra
continutului regasit pe acest website apartin surselor declarate la finalul fiecarui articol.
apartamente floresti mobila la comanda cluj